Waardebepaling van mijn bedrijf

Hoeveel is mijn bedrijf waard?

 

Hoeveel is mijn bedrijf waard? Of je nu op het punt staat je zaak te verkopen, een ander bedrijf wilt overnemen of om andere redenen wilt weten hoe je onderneming ervoor staat; een waardebepaling maakt duidelijk welke onderdelen waarde geven aan je bedrijf en welke onderdelen je juist kwetsbaar maken. Een nuttig onderzoek dus.

 

Een waardebepaling helpt je hoe dan ook bij het bepalen van de strategie van je onderneming. Je kijkt immers naar je toekomstverwachtingen en dwingt jezelf zo een analyse te maken over je te varen koers. Een waardebepaling geeft ook inzicht in de zogenaamde value drivers of waardebepalende elementen van je onderneming. Hiermee krijg je antwoord op vragen als: waar verdien ik nu eigenlijk mijn geld mee? en hoe kan ik hierop sturen?

 

Wil je weten wat je bedrijf waard is? Of een strategische sparringpartner aan je zijde die met je meekijkt naar de toekomst. Neem dan contact met ons op.