DE TOEKOMSTGERICHTE ACCOUNTANT

Bij De Jong Accountants en Adviseurs geloven we in de kracht van vooruit helpen. Onze aanpak is niet gericht op meer uren maken. Het gaat bij ons om echte toegevoegde waarde creëren voor onze klanten. Zet ons naast ondernemers die vooruit willen en er gebeuren mooie dingen. Van de samenwerking met onze klanten krijgen wij energie.

Wij zijn een vooruitstrevend team. Doen de dingen anders, persoonlijker, sneller en daadkrachtiger.
Wij zijn toekomstgericht en geen terug uit kijkers. En dat merk je aan alles.

Wij helpen je vooruit.

FINANCIËLE ADMINISTRATIE

Wil jij ondernemen zonder zorgen? Breng dan jouw administratie op orde! Een goede boekhouding geeft rust en zorgt dat je betere beslissingen voor je onderneming kunt nemen. Wil je je financiële administratieve liever uitbesteden? Dan helpen we je hier graag bij. Bij alles wat we doen staat het succes van jou als onze klant voorop.

TUSSENTIJDSE CIJFERS EN REALTIME DASHBOARDS

Wil je overal en altijd inzicht in je actuele bedrijfsresultaten? Ontdek dan ons online realtime dashboard met overzichtelijk gepresenteerd je tussentijdse cijfers, belangrijke KPI’s en prognoses. Dankzij deze informatie weet jij precies hoe je je onderneming moet sturen en aan welke knoppen je moet draaien voor betere resultaten.

SAMENSTELLEN JAARREKENING

Binnen 6 weken na afloop van het boekjaar heb je bij ons je jaarcijfers binnen. Tegen een vaste prijs per jaar. De jaarrekening geeft je niet alleen inzicht in je financiële resultaten over het afgelopen boekjaar, maar biedt ook waardevolle informatie voor zakelijke beslissingen in de toekomst.

Onze 6 beloften

BINNEN 6 WEKEN JAARREKENING

BINNEN 6 WEKEN JAARREKENING

De jaarrekening ontvang je binnen 6 weken na afloop van het boekjaar. Zo kun jij je als ondernemer of bestuurder focussen op de actualiteit én toekomst.

ONLINE DASHBOARD

ONLINE DASHBOARD

Je krijgt alle actuele cijfers een op maat gemaakt online dashboard. Zo weet je waar kansen en risico’s liggen en kun je tijdig bijsturen als je resultaat afwijkt.

KWARTAALGESPREKKEN

KWARTAALGESPREKKEN

Minimaal 4 keer per jaar bespreken we jouw resultaten en persoonlijke kansen. We zeggen niet alleen dat we je vooruit helpen. We doen het ook.

INZICHT IN JOUW ONDERNEMING

INZICHT IN JOUW ONDERNEMING

We geven je inzicht in je onderneming. Dat doen we via een vaste manier van werken in de vorm van onze groeimonitor. Hierin maken we samen jou als ondernemer strategische analyses. Als cijfers afwijken of kansen zich aandienen, signaleren we dit actief.

VASTE PRIJZEN

VASTE PRIJZEN

We houden niet van verrassingen. Zeker niet als het om facturen gaat. Je betaalt bij ons een afgesproken prijs per jaar. Transparant en duidelijk voor iedereen.

GRATIS HELPDESK

GRATIS HELPDESK

We werken met een gratis helpdesk voor ondernemers en ondernemingen. We zijn dus altijd kosteloos bereikbaar voor eenvoudige vragen of e-mails.

WIJ DENKEN MEE

Wij werken voor grote en kleine makers. In binnen- en buitenland. Zij hebben allemaal één ding gemeen: ze hebben een accountant die altijd actief meedenkt. Wij spreken een heldere taal, hanteren vaste prijzen en zijn resultaatgericht. Dat levert jou boven de streep een prettige sparringpartner op en onder de streep een beter resultaat. Groei jij mee met ons?

Meer informatie over de toekomst van de accountancy lees je in de speciale whitepaper.

Wat onze klanten zeggen

 • “De Jong Accountants en Adviseurs doet meer dan het samenstellen van ons jaarwerk. Samen met De Jong hebben wij ons dashboard volledig op maat gemaakt. De financiële én operationele informatie waarop wij onze sterk groeiende onderneming sturen is nu samengebracht in één overzichtelijk real-time systeem. Dat, in combinatie met de snelle en kundige dienstverlening, helpt mij het overzicht te bewaren en op tijd te anticiperen.”

  Peter van der Reijden CFO Traintool, Utrecht
 • “Wij waren al enige jaren op zoek naar een persoonlijk full-service accountantskantoor en we hebben dit uiteindelijk bij De Jong accountants gevonden. De Jong is voor ons een echte partner geworden waarmee we gezamenlijk tot oplossingen kunnen komen en hun persoonlijke aanpak zorgt voor een zeer prettige en professionele samenwerking. Onze accountmanager is een belangrijk aanspreekpunt voor al onze vragen waardoor wij zeer efficiënt en doelgericht onze financiële administratie kunnen inrichten.”

  TSK
 • “De Jong staat voor mij gelijk aan een team van betrokken professionals die begrijpen waar je als ondernemer tegenaan loopt en die niet bang zijn om kritische vragen te stellen. Daarmee gaan ze veel verder dan alleen maar het opstellen van cijfers.”

  LOUTER

MEER WETEN?

 • Als je de naam van je contactpersoon weet
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

VRAGEN?

+31 73 656 25 81