HRM Diensten

Je wilt je loonadministratie uitbesteden, zodat je zelf minder administratie hoeft te doen en meer tijd over houdt voor andere ondernemerszaken? Een verstandige keuze. Zeker als je weet dat wij de hele loonadministratie kunnen verzorgen. Uiteraard rekening houdend met de meest recente wet- en regelgeving, de loonaangiften en individuele jaaropgaven.

BIJSTAAN EN ADVISEREN

Je bedrijfsresultaat hangt voor een belangrijk deel af van je werknemers. Zij bepalen jouw succes. Soms is extra ondersteuning en expertise nodig zodat jij een werkomgeving kunt creëren waarin jouw medewerkers kunnen doen waar ze goed in zijn. Laat dat nou onze kracht zijn.

FLEXIBEL EN UP-TO-DATE

Als jouw partner in salarisadministratie zorgen we dat jij elk maand jouw personeel op tijd kunt betalen. We berekenen de salarissen, plaatsen belangrijke informatie op loonstroken en voeren lastminutewijzigingen snel en secuur door. Ook doen we meldingen en aangiften bij de aangewezen instanties.

MAXIMALE ONTZORGING

Loonadministratie is precisiewerk. Wij hebben alle kennis en tools in huis om je maximaal te ontzorgen bij dit proces. We werken snel, efficiënt en kostenbesparend. We kijken niet alleen naar de cijfers, maar vooral naar jouw mensen. Een tevreden werknemer is immers een productieve werknemer.

OPTIMAAL HR BELEID

We doen meer dan salarisadministratie. We zorgen ook voor een optimaal HRM-beleid en maken je onderneming zo nóg gezonder en overzichtelijker. We regelen je arbeidscontracten, ziekteverzuim, contractverlenging, verlof, ontslagzaken en assisteren bij de interpretatie van cao’s en arbeidswetgeving.

ONLINE PORTAAL

Op ons online portal kun je waar en wanneer je wilt door jouw administratie bladeren. Je kunt loonstroken inzien, salarismutaties doorgeven, in de verlofregistratie werken en rapportages raadplegen. In één oogopslag krijg je alle managementinformatie van je personeel- en salarisadministratie.

Wat onze klanten zeggen

 • “De Jong Accountants en Adviseurs doet meer dan het samenstellen van ons jaarwerk. Samen met De Jong hebben wij ons dashboard volledig op maat gemaakt. De financiële én operationele informatie waarop wij onze sterk groeiende onderneming sturen is nu samengebracht in één overzichtelijk real-time systeem. Dat, in combinatie met de snelle en kundige dienstverlening, helpt mij het overzicht te bewaren en op tijd te anticiperen.”

  Peter van der Reijden CFO Traintool, Utrecht
 • “Wij waren al enige jaren op zoek naar een persoonlijk full-service accountantskantoor en we hebben dit uiteindelijk bij De Jong accountants gevonden. De Jong is voor ons een echte partner geworden waarmee we gezamenlijk tot oplossingen kunnen komen en hun persoonlijke aanpak zorgt voor een zeer prettige en professionele samenwerking. Onze accountmanager is een belangrijk aanspreekpunt voor al onze vragen waardoor wij zeer efficiënt en doelgericht onze financiële administratie kunnen inrichten.”

  TSK
 • “De Jong staat voor mij gelijk aan een team van betrokken professionals die begrijpen waar je als ondernemer tegenaan loopt en die niet bang zijn om kritische vragen te stellen. Daarmee gaan ze veel verder dan alleen maar het opstellen van cijfers.”

  LOUTER
 • “De adviseurs van De Jong Accountants en Adviseurs hebben mij bijgestaan in de diverse fases van mijn ondernemersbestaan en met succes! Doordat ik veel reis is het voor mij van groot belang dat ik een vaste en betrouwbare adviseur heb die mijn belangen behartigt. Deze adviseur heb ik in De Jong Accountants en Adviseurs gevonden.”

  Franck Evers DBE BV, Heineken’s Global Draught Master
 • Als je de naam van je contactpersoon weet
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.