Winnaar Exact Cloud Award 2017/2018

 

De Jong Accountants en Adviseurs wint Exact Cloud Award 2017/2018

VUGHT – De Jong Accountants en Adviseurs heeft de Exact Cloud Award 2017 gewonnen. Deze prestigieuze titel werd tijdens het Exact Live Event op woensdag 15 november uitgereikt. Volgens de jury is het kantoor uit Vught ‘het toonbeeld van innovatief samenwerken met klanten’.

De Exact Cloud Award is de jaarlijkse verkiezing voor accountants- en administratiekantoren die innovatie en samenwerking met hun klanten naar grote hoogte stuwen. De uitreiking vond dit jaar voor de vijfde keer plaats. Driehonderd kantoren waren genomineerd en ruim vierduizend mensen hebben hun stem uitgebracht.

Juryoordeel

Volgens de jury zet het Vughtse kantoor technologie in om de klant beter te bedienen en de interne processen nog beter te beheersen. “Klanten en de eigen medewerkers krijgen – gevraagd en ongevraagd – relevante signaleringen. De zes klantbeloften zijn helder en gelden voor iedere klant. De Jong gebruikt actief het netwerk, het creëert zelfs een community door flexwerkplekken in het eigen kantoor aan te bieden. De Jong Accountants en Adviseurs mag zich daarom Exact Cloud Accountant van het jaar noemen.”

‘Ondernemers beter laten presteren’

Koen de Jong, directeur eigenaar van het winnende kantoor, is ontzettend trots op de prestigieuze titel. “Natuurlijk hoop je te winnen en ik ben extra trots dat we uit de 300 nominaties als beste verkozen zijn.”
Hij dankt zijn ‘fantastische team’ dat er volgens hem dagelijks ‘alles aan doet om ondernemers beter te laten presteren’. “Dit doen wij door te adviseren in elke levensfase van de ondernemer en de onderneming. We combineren hiervoor de doelstellingen en dromen van onze klanten met actuele stuurinformatie. Op die manier kunnen we daadwerkelijk bijdragen aan betere prestaties.”

Actuele cijfers overal en altijd beschikbaar

De Jong Accountants en Adviseurs in Vught bestaat al ruim 30 jaar, maar legde in 2012 de basis voor de nu onderscheiden innovatieve werkwijze. “Wij hebben in 2012 al onze interne processen die te maken hebben met onze basisdienstverlening opnieuw ingericht. Hierbij maakten we gebruik van Lean Six Sigma-principe. Doel hiervan was sneller, vaker en beter rapporteren aan onze klanten. Het leverde ons over een heel boekjaar 25% efficiencywinst op. Die winst geven we terug aan de klant door extra dienstverlening voor hetzelfde geld aan te bieden.” Elke dag verwerken wij de boekhoudkundige cijfers en zo beschikken wij continu over actuele gegevens. Die real time data presenteren wij in online dashboards aan onze klanten.” Hierdoor is De Jong bovendien in staat om binnen 6 weken de jaarrekeningen van al hun klanten op te leveren. Absoluut uniek in de branche.

Werken met stuurinformatie

Omdat de dashboards in de Cloud staan, kunnen klanten van De Jong overal en altijd real time hun cijfers bekijken. “Omdat wij uit klantgesprekken weten waarop onze klanten hun onderneming willen sturen, monitoren wij deze cijfers ook. Als wij zien dat indicatoren afwijken, nemen we direct contact op met onze klant. Zo sturen we bij waar dat nodig is en blijft de ondernemer op koers om zijn doelen
te halen. Daarnaast blikken we viermaal per jaar met onze klanten vooruit naar de toekomst. Zo houden we elkaar scherp.” Alle innovaties en samenwerkingen samen leverde De Jong Accountants en Adviseurs de prestigieuze award op.

Winnaar Exact Cloud Accountant 2017/2018

Wilt u meer weten over hoe een toekomstgerichte accountant voor uw toekomst ijvert? Lees dan de whitepaper ‘de toekomstgerichte accountant’.

MEER WETEN?

VRAGEN?

+31 73 656 25 81