MKB-Branchescan

Graag nodigen we u uit om onze Mkb-branchescan in te vullen. Een online tool, waarmee u na het invullen een brancherapport krijgt met uw persoonlijke financiële verwachtingen, kansen en bedreigingen voor 2021. Deze worden vergeleken met de uitkomsten van andere ondernemers in uw branche.

De verzamelde uitkomsten van alle ondernemers die meedoen worden eind januari bekend gemaakt en geven inzicht in de impact van de coronacrisis op uw branche. Deze resultaten komen ook voor u beschikbaar. Hoe meer klanten meedoen, hoe waardevoller de inzichten!

Doet u mee? Het invullen neemt 5 tot 10 minuten in beslag en de uitkomsten worden anoniem verwerkt. Globale kennis over de financiële kengetallen en de strategie van uw onderneming is van belang om de vragen te kunnen beantwoorden.

Wat onze klanten zeggen

  • “De Jong Accountants en Adviseurs doet meer dan het samenstellen van ons jaarwerk. Samen met De Jong hebben wij ons dashboard volledig op maat gemaakt. De financiële én operationele informatie waarop wij onze sterk groeiende onderneming sturen is nu samengebracht in één overzichtelijk real-time systeem. Dat, in combinatie met de snelle en kundige dienstverlening, helpt mij het overzicht te bewaren en op tijd te anticiperen.”

    Peter van der Reijden CFO Traintool, Utrecht
  • “Wij waren al enige jaren op zoek naar een persoonlijk full-service accountantskantoor en we hebben dit uiteindelijk bij De Jong accountants gevonden. De Jong is voor ons een echte partner geworden waarmee we gezamenlijk tot oplossingen kunnen komen en hun persoonlijke aanpak zorgt voor een zeer prettige en professionele samenwerking. Onze accountmanager is een belangrijk aanspreekpunt voor al onze vragen waardoor wij zeer efficiënt en doelgericht onze financiële administratie kunnen inrichten.”

    TSK
  • “De Jong staat voor mij gelijk aan een team van betrokken professionals die begrijpen waar je als ondernemer tegenaan loopt en die niet bang zijn om kritische vragen te stellen. Daarmee gaan ze veel verder dan alleen maar het opstellen van cijfers.”

    LOUTER

MEER WETEN?

VRAGEN?

+31 73 656 25 81