Bedrijfsfinanciering

Passende bedrijfsfinanciering voor jouw onderneming

 

Wil je in een bedrijf investeren? Of zoek je passende bedrijfsfinanciering voor je onderneming? Dan staan we graag aan je zijde. We helpen je niet alleen bij de selectie van je (her)financiering, maar zorgen ook voor een aantrekkelijke propositie voor potentiële financiers, zoals private equity.

 

Het realiseren van een passende bedrijfsfinanciering is geen vanzelfsprekendheid meer. Een goed track record en een jarenlange relatie met je bank bieden ook geen garantie. Cruciaal is dat je een goed onderbouwd financieringsmemorandum hebt, met een hoog realiteitsgehalte doorberekend in toekomstige geldstromen en bancaire ratio’s. Onze specialisten ondersteunen je graag hierbij, zodat passende bedrijfsfinanciering voor jou wel haalbaar is.

 

Door onze nauwe samenwerking met banken en financiers weten wij welke vragen zij gaan stellen en aan welke eisen een financieringsaanvraag moet voldoen. Wij maken ons sterk voor jou als ondernemer en realiseren zo de meest gunstige deal voor jou.

 

MEER WETEN?

 • Als je de naam van je contactpersoon weet
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

VRAGEN?

+31 73 656 25 81

Wat onze klanten zeggen

 • “De Jong Accountants en Adviseurs doet meer dan het samenstellen van ons jaarwerk. Samen met De Jong hebben wij ons dashboard volledig op maat gemaakt. De financiële én operationele informatie waarop wij onze sterk groeiende onderneming sturen is nu samengebracht in één overzichtelijk real-time systeem. Dat, in combinatie met de snelle en kundige dienstverlening, helpt mij het overzicht te bewaren en op tijd te anticiperen.”

  Peter van der Reijden CFO Traintool, Utrecht
 • “Wij waren al enige jaren op zoek naar een persoonlijk full-service accountantskantoor en we hebben dit uiteindelijk bij De Jong accountants gevonden. De Jong is voor ons een echte partner geworden waarmee we gezamenlijk tot oplossingen kunnen komen en hun persoonlijke aanpak zorgt voor een zeer prettige en professionele samenwerking. Onze accountmanager is een belangrijk aanspreekpunt voor al onze vragen waardoor wij zeer efficiënt en doelgericht onze financiële administratie kunnen inrichten.”

  TSK
 • “De Jong staat voor mij gelijk aan een team van betrokken professionals die begrijpen waar je als ondernemer tegenaan loopt en die niet bang zijn om kritische vragen te stellen. Daarmee gaan ze veel verder dan alleen maar het opstellen van cijfers.”

  LOUTER
 • “De adviseurs van De Jong Accountants en Adviseurs hebben mij bijgestaan in de diverse fases van mijn ondernemersbestaan en met succes! Doordat ik veel reis is het voor mij van groot belang dat ik een vaste en betrouwbare adviseur heb die mijn belangen behartigt. Deze adviseur heb ik in De Jong Accountants en Adviseurs gevonden.”

  Franck Evers DBE BV, Heineken’s Global Draught Master