De Jong Accountants en Adviseurs komt met slimme administratiescan

Wilt u meer weten over onze slimme administratiescan?

Elke dag precies weten hoe je bedrijf ervoor staat, hoe je presteert én aan welke knoppen je moet draaien om nog beter te presteren? Of ben je nog steeds afhankelijk van de jaarcijfers van je accountant om de koers bij te sturen? Dat kan anders! En daar helpen we je graag bij.

Als toekomstgerichte accountant vinden we bij De Jong Accountants en Adviseurs dat je op elk gewenst moment over actuele cijfers en stuurinformatie moet kunnen beschikken. We weten als geen ander dat dit gemakkelijker is gezegd dan gedaan. Een administratie moet 100% betrouwbaar zijn om er managementinformatie uit te kunnen halen.

Overal en altijd je cijfers checken

We zien veel bedrijven die hun administratie goed voeren, maar niet op zo’n manier dat ze er ook zelf managementinformatie uit kunnen halen. Ze zijn hiervoor afhankelijk van de jaarcijfers van hun accountant.
Dat is een gemiste kans. Met actuele stuurinformatie kun je namelijk niet alleen direct bijsturen waar je onderneming het nodig heeft, het geeft je ook een voorsprong op je concurrentie. Je kunt immers overal en altijd je cijfers checken en ingrijpen waar dat nodig is.

Alles in één oogopslag bij elkaar

Betrouwbare stuurinformatie krijg je alleen als je je administratie efficiënt hebt ingericht én als alle koppelingen tussen programma’s optimaal benut worden. Vaak ontbreekt het ondernemers aan de tijd of de juiste gegevens om al deze informatie in één oogopslag bij elkaar te krijgen. Gelukkig hoeft de oplossing niet zo moeilijk te zijn. Onze administratiescan kan je hier zelfs eenvoudig bij helpen.

Alle verbeterpunten op 1 A4

Uiteraard komen alle denkbare onderwerpen die bij een nauwkeurige administratie komen kijken tijdens onze scan aan bod. Om alles zo eenvoudig mogelijk voor je te maken, presenteren we alle verbeterpunten op 1 A4’tje. In dit zogenoemde canvasmodel beantwoorden we al jouw denkbare vraagstukken en kunnen we je precies zeggen op welke onderdelen verbeteringen nodig zijn. Met duidelijke kleuren zijn hierbij ook de prioriteiten aangegeven.

Concrete verbeteringen

Om te zorgen dat ons advies je daadwerkelijk iets oplevert, bieden we je naast onze overzichtelijke presentatie ook een workshop op maat aan. Tijdens deze sessie helpen we je om concreet de benodigde verbeteringen in je administratie door te voeren. Je weet zo zeker dat je administratie efficiënt is ingericht én betrouwbare en tijdige informatie geeft.
De workshop is ideaal voor wie verantwoordelijk is voor de administratie en de leden van het management. We garanderen bovendien dat onze administratiescan je meer oplevert dan dat het je heeft gekost.

Ook meer halen uit je administratie?

Ben je benieuwd naar wat onze administratiescan concreet voor jou kan betekenen? En wil je zien hoe jouw cijfers meer voor je kunnen opleveren? Maak dan een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs. We vertellen je er graag meer over. Je hoeft geen klant van De Jong Accountants en Adviseurs te zijn om gebruik te maken van onze administratiescan.

Administratiescan
Dankzij onze administratiescan krijg je direct in beeld:

  •   Hoe de basisprocessen binnen jouw bedrijf zijn geadministreerd
  •   Welke knelpunten er zijn
  •   Welke informatie je graag wilt ontvangen
  •   Wat er nodig is om een heldere rapportage mogelijk te maken
  •   Welke applicaties en koppelingen goed werken en welke eventueel nodig zijn
  •   Welke acties nodig zijn om de administratie optimaal te krijgen
  •   En wat je hiermee kunt besparen

MEER WETEN?

VRAGEN?

+31 73 656 25 81